Inschrijven voor de reünie op zaterdag 1 juli 2017

We proberen de kosten zo laag mogelijk te houden. Hoe meer deelnemers en sponsoren, hoe lager de kosten.

Weet jij iemand of een bedrijf die een sponsorbijdrage wel leveren? Geef het snel door via het contactformulier.

Ik ben reeds lid van de Vopet.

De kosten bedragen in dit geval € 35,00. Je vult het inschrijvingsformulier hiernaast in. Vervolgens maak je € 35,00 over op NL74RABO0397617534 t.n.v. VOPET te . Onder betalingskenmerk zet je je naam en email adres. (Als je geen @ teken kan invullen, gebruik dan een punt of ád')

Je krijgt een bevestiging van je inschrijving per email toegestuurd. Nieuwtjes en details van de reünie krijg je per email en zijn te lezen op deze site.

Inschrijfformulier Reünie Genieduikers 2017

Ik ben nog geen lid van de Vopet

De kosten bedragen in dit geval € 45,00. Je vult het inschrijvingsformulier hiernaast in. Vervolgens maak je € 45,00 over op NL74RABO0397617534 t.n.v. VOPET. Onder betalingskenmerk zet je je naam en email adres. (Als je geen @ teken kan invullen, gebruik dan een punt of ád')

 

Wat krijg ik voor dat bedrag?

We organiseren een gezellige dag met allemaal oud collega's. Er is een BBQ, een feestavond met livemuziek en de prijs is inclusief enkele consumpties.

 

Wat is de Vopet

De VOPET is een verenigng met ca. 300 leden en donateurs. De vereniging is lid van het Veteranen Platform. De VOPET is er voor alle militairen die direct of indirect betrokken zijn geweest bij de uitvoering van de aan de Pontonniers en Torpedisten opgedragen taken. Hierbij horen ook de bemanningsleden van de patrouilleboten van de Marechaussee en zij die bij de Aan- en Afvoertroepen (AAT) de sleepboten en schepen van dit transportonderdeel hebben bemand. Op de reünie zullen ook vertegenwoordigers van de Vopet aanwezig zijn. Iedereen kan zich vrijwillig aanmelden.

 

Extra info

Gelegenheid tot overnachten

Er wordt gelegenheid geboden om te overnachten. De capaciteit is momenteel nog niet bekend. Geef dit aan nadat je per email een bevestiging van inschrijving hebt ontvangen.